Taxaties

Wilt u weten wat de waarde van de woning die u wilt (ver)kopen is? Ook dan kunt u bij Hameeteman Makelaardij terecht. Bij de verkoop van uw woning kunt u bij ons rekenen op een vrijblijvende waardebepaling. U kunt ook kiezen voor een taxatie inclusief taxatierapport. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de financiering van een (recreatie)woning. 

Specialist in taxaties

Wij zijn aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij binnen 20 kilometer van Ouddorp officiële woningtaxaties mogen uitvoeren. Onze taxaties worden door alle erkende Nederlandse hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Uitgebreid taxatierapport

Bij onze taxaties onderzoeken wij op onafhankelijke wijze wat de waarde op dit moment is. Dit geeft u meer zekerheid en duidelijkheid. Daarnaast kan een gevalideerd rapport gebruikt worden voor het bepalen van de reële waarde van uw onroerende zaak bij belasting- of familiaire zaken. 

Vrijblijvende waardebepaling

Bij een overweging om uw onroerende zaak te verkopen kan enkel een vrijblijvende waardebepaling ook volstaan. Ook hierbij helpen wij u graag! U kunt contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.