Stille verkoop

Twijfelt u nog om uw woning te koop te zetten? Dan kunt u in eerste instantie ook kiezen voor de stille verkoop. In ons aanbod aan stille verkoop vindt u namelijk enkel woningen die niet direct zichtbaar zijn in ons aanbod, maar wel gewoon bij ons te koop zijn. Ook voor woningzoekenden is dit zeer interessant! 

Waarom stille verkoop?

Enkele opdrachtgevers besluiten om hun woning niet actief in de etalage te zetten, maar om de woning bij ons op exclusieve wijze onder te brengen als stil aanbod. Oftewel, deze woningen komen niet bij ons op de website of in onze advertenties te staan, maar ze zijn wel beschikbaar. In werkelijkheid is ons aanbod dus zelfs nog groter dan u wellicht denkt. 

Ontdek de stille verkoop

Weet u nog niet zeker of u uw huis wilt verkopen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over de stille verkoop. Wie weet vindt u op deze manier wel een geschikte koper, zonder dat u hiervoor een bord in de tuin hoeft te plaatsen! 

Unieke belegging op Voorne-Putten.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze beleggingskans aanbieden, het betreft een reeds geruime tijd verhuurde bedrijfslocatie met stabiele bedrijfsvoering. Het object bieden wij u aan met een huurovereenkomst van 10 jaar.
- Totale afmeting perceel is meer dan 8900m2
- Verhuurbaar oppervlak is ca. 2200m2
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Huurprijsindicatie € 120.000,00 per jaar 

De locatie kan in de verdere toekomst tevens herontwikkeld worden naar woningbouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hameeteman Makelaardij, contactpersoon J. (Jeroen) Hameeteman, 0187-684407, jeroen@hameetemanmakelaardij.nl