Stille verkoop

Twijfelt u nog om uw woning te koop te zetten? Dan kunt u in eerste instantie ook kiezen voor de stille verkoop. In ons aanbod aan stille verkoop vindt u namelijk enkel woningen die niet direct zichtbaar zijn in ons aanbod, maar wel gewoon bij ons te koop zijn. Ook voor woningzoekenden is dit zeer interessant! 

Waarom stille verkoop?

Enkele opdrachtgevers besluiten om hun woning niet actief in de etalage te zetten, maar om de woning bij ons op exclusieve wijze onder te brengen als stil aanbod. Oftewel, deze woningen komen niet bij ons op de website of in onze advertenties te staan, maar ze zijn wel beschikbaar. In werkelijkheid is ons aanbod dus zelfs nog groter dan u wellicht denkt. 

Ontdek de stille verkoop

Weet u nog niet zeker of u uw huis wilt verkopen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over de stille verkoop. Wie weet vindt u op deze manier wel een geschikte koper, zonder dat u hiervoor een bord in de tuin hoeft te plaatsen! 

 

 

- NIEUW - Vastgoedbelegging 6-PERSOONS RECREATIEWONING OP EIGEN GROND.

Binnen het Noordzeepark (Grevelingen) gelegen 6-persoonswoning op eigen grond. Traditioneel gebouwd en goed onderhouden, gelegen op een perceel van ca. 270m2. 

Direct verhuurbaar - eigen gebruik of een combinatie

Verwachte huuropbrengst bij volledige verhuur (of beperkt eigen gebruik) 
16.000 - 18.000 bruto huurinkomsten, evt. commissie beheer ca. 18-24% bij uitbesteden verhuur. 

Oplevering op korte termijn mogelijk, neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging. 

 

******

 

Beleggings-/investeringsobject in Ouddorp aan zee.

Op een A-locatie in het centrum van Ouddorp mogen wij u een langdurig verhuurde winkel aanbieden. De winkelruimte met verdiepingsruimte is nog geruime tijd verhuurd, met langdurige verlenging in het contract. Het object is gunstig gelegen in het centrum en is karakteristiek. 

Door de centrum bestemming is het object in de toekomst eventueel ook als woning te verhuren, hiermee is de kans op toekomstige leegstand minder groot.

Prijsindicatie ca. 150.000,00 k.k. 

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en mogelijkheden.

 

******

 

*VERKOCHT*  Beleggings-/investeringsobject in Ouddorp aan Zee.

In het centrum mogen wij namens de eigenaar een uniek object aanbieden het betreft een courante voor langere termijn verhuurde winkel in combinatie met enkele appartementen en bijgebouwen.

Het object is gelegen op een absolute A-locatie met veel potentieel en goede (toekomstige) verhuurmogelijkheden.

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en mogelijkheden.