Ouddorp Duin

Ouddorp Duin
Ouddorp Duin
Ouddorp Duin
Ouddorp Duin
Ouddorp Duin

Op loopafstand van het strand, ligt in het duinlandschap het schitterende vakantiepark Ouddorp Duin, de ideale plek voor een heerlijke vakantie. U ervaart hier een gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Het luxe park is ruim opgezet en biedt vele voorzieningen, zoals een zwembad, speeltuin, supermarkt, horeca en een theater. Genoeg vertier voor jong en oud! Hoe fantastisch zou het zijn om hier uw eigen vakantiewoning te hebben?

Omgeving
In de nabije omgeving is genoeg te zien en te beleven. Ontdek het authentieke centrum van Ouddorp tijdens één van de jaarlijkse toeristendagen of geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling in het natuurgebied De Kwade Hoek. Bent u een sportief type? Zowel op het strand als in het water, op loopafstand van het park, zijn allerlei sportactiviteiten mogelijk, zoals (kite-)surfen en zeilen.

Investering
De meeste woningeigenaren kiezen voor een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik. De verhuur van de woningen wordt op en top geregeld door Landal Greenparks. Het hoge verhuurpercentage en een goed rendement maken investeren in een villa op Ouddorp Duin dan ook een waardevaste belegging.

Op dit moment hebben wij enkele schitterende villa's op park Ouddorp Duin te koop. Wilt u meer informatie of één van de woningen van binnen bekijken? Neem dan contact met ons op via info@hameetemanmakelaardij.nl of 0187-684407. 

 

 

 

Woningtypes