Onze diensten

Het pakket aan diensten van Hameeteman Makelaardij is zeer veelzijdig. Niet alleen zijn wij op Goeree-Overflakkee een bekende verkoopmakelaar, maar u kunt ons ook inschakelen als aankoopmakelaar. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van taxaties. Wat uw wensen dus ook zijn; wij helpen u graag. 

Betrouwbare makelaar

Als makelaar behartigen wij de belangen van u als opdrachtgever. Dit houdt in dat wij op zoek gaan naar een geschikte koper door uw woning op aantrekkelijke wijze in de markt te zetten. Zo kunt u uw huis zo snel én voorspoedig mogelijk verkopen voor de juiste prijs. U kunt ons ook inschakelen als aankoopmakelaar. In dat geval staan uw belangen als koper uiteraard op de eerste plaats. 

Adviseur inschakelen?

Heeft u advies nodig rondom uw onroerende zaak? U kunt Hameeteman Makelaardij altijd inschakelen als uw adviseur rondom vastgoed vraagstukken. Bijvoorbeeld wanneer u benieuwd bent wat de mogelijkheden van uw woning zijn en hoe u het maximale uit uw pand kunt halen. Wij zullen creatief met u meedenken. Ook voor advies over de verhuur van bedrijfspanden kunt u bij ons terecht. 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxatierapporten en vrijblijvende waardebepalingen. Meer weten?

 

Meer informatie over taxaties