Over ons

Hameeteman Makelaardij is een jong en divers makelaarskantoor op Goeree-Overflakkee. Middenin het centrum van Ouddorp vindt u ons kantoor. Dankzij deze toplocatie in het centrum valt ons aanbod altijd op bij het publiek.

Verkoop- én aankoopmakelaar

Ons hoofddoel is de zorgeloze verkoop van de objecten van onze opdrachtgevers, want de belangen van de verkoper staan voorop. Anderzijds vinden wij het ook belangrijk om de kandidaten die op zoek zijn naar een object zo goed mogelijk te begeleiden. Ook bij de afhandeling na de aankoop van een woning staan wij voor hen klaar. Schakelt u ons in als aankoopmakelaar? Dan staan uw belangen als koper uiteraard voorop. 

Wij hebben een zeer breed en gevarieerd aanbod waarin u bestaande woningen, nieuwbouwprojecten, bedrijfspanden, huurwoningen en recreatiewoningen aantreft. 

De voordelen van Hameeteman Makelaardij

Bij Hameeteman Makelaardij staat een verkoopopdracht voor heldere afspraken en geen onduidelijkheid achteraf. Wij werken daarom volgens de volgende 3 pijlers:

  • Zorgeloos verkopen
    'Verkopen zonder zorgen', daar gaan wij voor! Wij staan er daarom voor om het volledige verkoopproces uit handen te nemen. Uiteraard maken wij iedere beslissing in nauw overleg met u. 
  • Afspraak is afspraak
    Wij staan voor heldere afspraken tijdens een verkooptraject. De belofte 'afspraak is afspraak' komen wij dan ook altijd na. Dit zorgt ervoor dat we samen tot het gewenste resultaat komen. 
  • Regelmatig een nieuw aanbod
    Ons aanbod is altijd interessant, want er komen met regelmaat nieuwe woningen bij. Daarnaast bieden wij woningen aan in de stille verkoop, dus het aanbod is zelfs nog groter dan u denkt! Ook bij speciale woonwensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk onze diensten

 

Aangesloten bij

NWWI kleur
Logo
NRVT LOGO
NRVT LOGO

Zakelijke relaties

woninginrichting
wirenet
bouwservice
pijl schilder
Tieleman
De Vogel
Notaris
rabo
kooten

Sponsor van o.a.

kriekel