Fabiusstraat Melissant

Fabiusstraat Melissant

Melissant

Op een centrale en rustige locatie mogen wij van start met dit kleinschalige woningbouwproject. Om in een bredere behoefte te voorzien en voor de speelse uitstraling in het straatbeeld is een variatie aan woningen gemaakt, van de vijf woningen zijn er drie starters-gezinswoningen en twee bredere woningen met standaard een levensloopbestendig woonprogramma.

Project

Dit project wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige kleuterschool, centraal in Melissant nabij de uitvalswegen. Binnen het projectterrein wordt in passende parkeergelegenheid voorzien, hierdoor komen de woningen iets verder van de weg af te staan. Door de diepte van de percelen ontstaan er nog steeds achtertuinen van circa 14 meter diep, de situering van de achtergevels is op het Noordwesten. Door de diepte van de tuin is er dus altijd een zonnige plaats te vinden en zal de avondzon richting de achtergevel draaien. De woningen worden volgens het laatste bouwbesluis gebouwd en voldoen daarmee aan de laatste normen qua energiezuinigheid. De woningen zijn volledig geïsoleerd, uitgevoerd met zonnepanelen en bijpassende verwarmingsvoorziening om zo tot een comfortabele woning met minimale verbruikskosten te komen.

VERKOOP GESTART!

Wij willen u vragen om bij verdere interesse een account te maken op de website www.woneninmelissant.nl. Via de woningzoeker kunt u de beschikbare woningen en bijbehorende informatie inzien. Vervolgens kunt u zich via het inschrijfformulier inschrijven op een woning naar keuze.

De eerste inschrijfperiode loopt tot 30 september 2021. Na deze datum werken wij met een reservelijst.