De Ridderstee

De Ridderstee
De Ridderstee
De Ridderstee
De Ridderstee

Stelt u zich eens voor; een eigen vakantiewoning op loopafstand van het strand. Omringd door een prachtig groen en duinrijk gebied met volop vertier voor jong en oud. Dat kan aan de schitterende zon zekere kust van Goeree-Overflakkee! Ridderstee Ouddorp Duin is een nieuw recreatieproject en bovendien een plek waar beleven en genieten centraal staan met een ode aan het leven en de zee. Als tweede woning geven de Ridderstee vakantiewoningen u de zekerheid van een waardevaste investering.

* luxe vrijstaande 6-, 8- of 10-persoonswoningen
* unieke locatie aan de Noordzeekust!
* 5% rendement
* Duurzaam en gasloos (All Electric)
* Eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Omschrijving
Vanuit de hal met de trapopgang, inpandige berging en toilet heeft u toegang tot de ruime en stijlvol ingerichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een volledig uitgeruste, open keuken met moderne inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u tevens direct toegang tot het zonneterras.

Eerste verdieping
Op de verdieping is er vanaf de overloop toegang tot de 3 slaapkamers (met luxe boxspringbedden, ouderslaapkamer heeft een bed met topper), de badkamer met luxe sanitair en regendouche en het tweede toilet. Bij de hoofdslaapkamer is een eigen badkamer gesitueerd.

Tuin
De woning beschikt over een ruim en laag zwevend houten vlonderterras voorzien van tuinmeubilair, loungestoelen en een gespannen membraan.

Bijzonderheden
- tv in woonkamer en ouderslaapkamer
- was- en droogcombinatie
- individuele Wi-Fi in de gehele woning en op het terras

Brochure aanvragen

Woningtypes

Ridderstee
Ouddorp
€435.300 v.o.n.
Ouddorp
442 Perceeloppervlakte
164 Woonoppervlakte
6Kamers
Ridderstee
Ouddorp
€409.400 v.o.n.
Ouddorp
575 Perceeloppervlakte
148 Woonoppervlakte
5Kamers
Ridderstee
Ouddorp
€355.000 v.o.n.
Ouddorp
544 Perceeloppervlakte
127 Woonoppervlakte
4Kamers