De Ridderstee

Uw droomplek aan zee!
Stelt u zich eens voor; een eigen vakantiewoning op loopafstand van het strand. Omringd door een prachtig groen en duinrijk gebied met volop vertier voor jong en oud. Dat kan aan de schitterende zon zekere kust van Goeree-Overflakkee! Ridderstee Ouddorp Duin is een nieuw recreatieproject, een plek waar beleven en genieten centraal staan met een ode aan het leven en de zee. 

Uniek en bijzonder wonen aan de Noordzeekust! Als tweede woning geven de Ridderstee vakantiewoningen u de zekerheid van een waardevaste investering. 

De woning(typen)
De stijlvolle 6-,8- en 10-persoons vakantiewoningen van Ridderstee Ouddorp Duin zijn voorzien van alle luxe en gemakken voor een optimaal vakantiegevoel. Van een sfeervolle woonkamer met een prachtig interieur tot een zeer riante ouderslaapkamer met een ruimtelijke inloopbadkamer. De luxe keuken met kookeiland is dé ultieme ontmoetingsplek voor uw gezelschap. Hier geniet u van een gezellige sfeer en culinaire verwennerij. En wat te denken van het grote vlonderterras? Een overkapping door middel van een gespannen hoogwaardig membraan zorgt het hele jaar door voor een fraaie lichtinval en een fijne beschutting op het terras. 

De Ridderstee vakantiewoningen worden in diverse varianten aangeboden. U heeft volop keuzemogelijkheden in ligging, omvang én uitvoering. 

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Klik op de afbeelding voor informatie per woningtype.