Veerstraat 5, Maassluis

verkocht

Veerstraat 5, Maassluis
Veerstraat 5, Maassluis
Veerstraat 5, Maassluis
Veerstraat 5, Maassluis

  Kenmerken

  • Status verkocht
  • Bouwjaar 1657
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 93 m²
  • Inhoud 595 m³
  • Woonoppervlakte 171 m²
  • Aanvaarding in overleg

  Op een van de meest kenmerkende locaties in Maassluis mogen wij u dit unieke woon/werkobject aanbieden. Het pand verdient de nodige aandacht, maar biedt daarna vele kansen. Er is op dit moment een fysieke en juridische splitsing waarmee op de eerste verdieping een ruim appartement is gecreëerd, dit appartement treft u op de eerste en tweede verdieping aan. De begane grond kan op diverse manieren ingevuld worden, in het verleden was deze ruimte als kantoor ingericht.

  Het object staat geregistreerd als rijksmonument, hiermee zijn naast een aantal regels over onderhoud en eventuele wijzigingen ook diverse kansen als het gaat om gunstige financiering van het object en de restauratie.

  Omschrijving
  Entree, vrije ruimte, lange gang langs de zijmuur, vandaar toegang tot de diverse werkruimten en de pantry. De meterkast is aan de voorzijde gesitueerd.

  Eerste verdieping
  Entree, via een metalenpoort, toegangstrap en via het buitenplaatsje entree in de keukenruimte, vervolgens de douche met toilet, langs het privé-terras komt u in de originele bebouwing. Hier treft u de eerste slaapkamer, de trapopgang en vervolgens de woonkamer aan.

  Tweede verdieping
  Op de verdieping van het appartement treft u een open zolder aan, er zijn een tweetal dakvensters geplaatst, tevens is het grootste deel van de originele constructie aanwezig. Aan de achterzijde komt u via de doorloopkamer in de slaapkamer uit.

  Bijzonderheden
  Op dit moment wordt het object als één geheel te koop aangeboden, dit geeft juist de kans voor u om hier uw optimale woning of gesplitste pand van te maken. Het is achteraf mogelijk om dit object alsnog volledig gesplitst te gebruiken. De gas en elektra-installaties zijn gesplitst en beide onderdelen zijn verder volledig zelfstandig.

  - Unieke historische locatie
  - Meerdere gebruiksfuncties mogelijk
  - Vraagprijs, oplevering as-is en spoedig mogelijk
  - Wij begeleiden u graag bij een bezichtiging en houden hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht.

  Bekijk op kaart

  Veerstraat 5, Maassluis