Stationsplein 98, Hellevoetsluis

€379.000 k.k.

Stationsplein 98, Hellevoetsluis
Stationsplein 98, Hellevoetsluis
Stationsplein 98, Hellevoetsluis
Stationsplein 98, Hellevoetsluis

Kenmerken

  • Vraagprijs €379.000 k.k.
  • Bouwjaar 2024
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 253 m³
  • Woonoppervlakte 79 m²
  • Aanvaarding in overleg

Binnen nieuwbouwproject Veerhaven mogen wij u dit ruime appartement aanbieden. Gebouw B bestaat voor een deel uit de kadewoningen en voor een ander deel uit een aantal ruime appartementen, bouwnummer 40 is gelegen op de kopse kant van het gebouw met zicht richting de Tramhaven. De Veerhaven is een uniek nieuwbouwproject in Hellevoetsluis, de bouw start in het voorjaar van 2023 en eind 2024 wordt de oplevering van de appartementen verwacht. De appartementen voldoen aan hoge eisen qua energiezuinigheid, hierbij kunt u denken aan een extra hoge isolatiewaarde, maar ook technische aspecten zoals een warmtepomp en bijbehorende vloerverwarming die zorgen voor een comfortabele woning.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim bemeten living, kenmerkend voor dit appartement zijn de grote hoeveelheid hoge ramen en het grote balkon. Bij aankoop heeft u nog een vrije keuze qua sanitair en keuken, in de koop is standaard sanitair inbegrepen, in overleg met de meerwerkbegeleiding van de aannemer kunt u nog eigen keuzes maken. Voor de keuken is keukencentrum Tieleman geselecteerd als voorkeursleverancier, wanneer u de keuken hier besteld dan kan deze al voor de oplevering geplaatst worden. Kiest u voor een andere leverancier dan kan er pas na de oplevering geleverd worden, de aannemer verzorgd wel voor de aansluitingen.

Omschrijving
Middels de schuifdeur komt u in de centrale hal, hier treft u de trapopgang of de lift om zo tot de eerste verdieping te komen. De inpandige berging is eveneens op de begane grond gesitueerd, u komt hier via de gang of via een aparte toegangsdeur aan de andere zijde van het gebouw.

Op de eerste verdieping treft u appartement B40 aan, vanuit de hal komt u direct in het appartement. U treft eerst de entreehal aan met de meterkast en de intercom, vanuit de hal de toiletruimte en aan de andere zijde de badkamer. In de badkamer een ruime douchehoek, ruimte voor de wastafel en een handdoeken radiator als aanvulling op de vloerverwarming. Vervolgens treft u de twee slaapkamers en de technische ruimte aan. In de technische ruimte de opstelplaats voor de warmte-terug-win installatie, de warmtepomp en de opstelplaats voor het witgoed. De L-vormige living is ruim bemeten en zoals beschreven voorzien van een flink aantal ramen, hiervan zijn er twee als draaikiep raam te gebruiken, daarnaast is er direct toegang tot het balkon.

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartement
- Naar eigen wens in te vullen, diverse wijzigingen mogelijk
- Lift aanwezig, levensloopbestendig woonprogramma
- Unieke woonomgeving in de Veerhaven aan het Haringvliet
- Hoge isolatiewaarde, bouw volgens de laatste bouwnorm
- Verwachte oplevering eind 2024
- Geen overdrachtsbelasting, alleen kosten voor notaris

Bekijk op kaart

Stationsplein 98, Hellevoetsluis

Contact opnemen