Stationsplein 90, Hellevoetsluis

€465.000 v.o.n.

Stationsplein 90, Hellevoetsluis
Stationsplein 90, Hellevoetsluis
Stationsplein 90, Hellevoetsluis
Stationsplein 90, Hellevoetsluis

Kenmerken

  • Vraagprijs €465.000 v.o.n.
  • Bouwjaar 2024
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 253 m³
  • Woonoppervlakte 78 m²
  • Aanvaarding in overleg

B36 Veerhaven.

Binnen nieuwbouwproject Veerhaven mogen wij u dit ruime terrasappartement aanbieden. Gebouw B bestaat voor een deel uit de kadewoningen en voor een ander deel uit een aantal ruime appartementen, bouwnummer 36 is uniek in zijn soort door de ligging op de begane grond, hierdoor is er een ruim perfect op de zon gelegen terras en toch is er met het ontwerp rekening gehouden met de vrije zichtlijnen door de Veerhaven richting het Haringvliet. De Veerhaven is een uniek nieuwbouwproject in Hellevoetsluis. De appartementen voldoen aan hoge eisen qua energiezuinigheid, hierbij kunt u denken aan een extra hoge isolatiewaarde, maar ook technische aspecten zoals een warmtepomp en bijbehorende vloerverwarming die zorgen voor een comfortabele woning.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim bemeten living, kenmerkend voor dit appartement is de plezierige ligging, het royale terras en de verbondenheid met de boulevard. Bij aankoop heeft u nog een vrije keuze qua sanitair en keuken, in de koop is standaard sanitair inbegrepen, in overleg met de meerwerkbegeleiding van de aannemer kunt u nog eigen keuzes maken. Voor de keuken is keukencentrum Tieleman geselecteerd als voorkeursleverancier, wanneer u de keuken hier bestelt dan kan deze al voor de oplevering geplaatst worden. Kiest u voor een andere leverancier dan kan er pas na de oplevering geleverd worden, de aannemer verzorgd wel voor de aansluitingen.

Omschrijving
Middels de schuifdeur komt u in de centrale hal, vanwaar u het appartement kunt betreden. De inpandige berging is eveneens op de begane grond gesitueerd, u komt hier via de deur vanuit de centrale hal tegenover het appartement.

U treft eerst de ruime entreehal aan met de meterkast en de intercom, vanuit de hal treft u de twee ruime slaapkamers, de separate toiletruimte en de badkamer. In de badkamer een ruime douchehoek, ruimte voor de wastafel en een handdoekenradiator als aanvulling op de vloerverwarming. Vervolgens treft u de technische ruimte. In de technische ruimte de opstelplaats voor de warmte-terug-win installatie, de warmtepomp en de opstelplaats voor het witgoed. Uiteindelijk de ruim bemeten living van bijna 40m2 met open keuken, de woonkamer is voorzien van een grote pui. Daarnaast is er vanuit de living direct toegang tot het ruime zonnige terras (circa 15m2), gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartement
- Naar eigen wens in te vullen, diverse wijzigingen mogelijk
- Levensloopbestendig woonprogramma
- Unieke woonomgeving in de Veerhaven aan het Haringvliet
- Hoge isolatiewaarde, bouw volgens de laatste bouwnorm
- Notariskosten van toepassing

Bekijk op kaart

Stationsplein 90, Hellevoetsluis

Contact opnemen