Stationsplein 132, Hellevoetsluis

€375.000 k.k.

Stationsplein 132, Hellevoetsluis
Stationsplein 132, Hellevoetsluis
Stationsplein 132, Hellevoetsluis
Stationsplein 132, Hellevoetsluis

Kenmerken

  • Vraagprijs €375.000 k.k.
  • Bouwjaar 2024
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 195 m³
  • Woonoppervlakte 65 m²
  • Aanvaarding in overleg

C60 Veerhaven

Binnen nieuwbouwproject Veerhaven mogen wij u dit royale driekamerappartement aanbieden. De Veerhaven is een uniek nieuwbouwproject in Hellevoetsluis, de bouw is reeds gestart. De appartementen voldoen aan hoge eisen qua energiezuinigheid, hierbij kunt u denken aan een extra hoge isolatiewaarde, maar ook technische aspecten zoals een warmtepomp en bijbehorende vloerverwarming die zorgen voor een comfortabele woning.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim bemeten living met open keuken. Kenmerkend voor dit appartement is de grote buitenruimte (ca 9m2) op het westen, vanaf het balkon heeft u een fraai uitzicht over de Koopvaardijhaven. Bij aankoop heeft u nog een vrije keuze qua sanitair en keuken, in de koop is standaard sanitair inbegrepen, in overleg met de meerwerkbegeleiding van de aannemer kunt u nog eigen keuzes maken. Voor de keuken is keukencentrum Tieleman geselecteerd als voorkeursleverancier, wanneer u de keuken hier besteld dan kan deze al voor de oplevering geplaatst worden. Kiest u voor een andere leverancier dan kan er pas na de oplevering geleverd worden, de aannemer verzorgd wel voor de aansluitingen.

Omschrijving
Via de hoofdentree betreedt u het appartementencomplex, u komt via de lift of het trappenhuis op de tweede verdieping vanwaar u middels de inpandige hal bij het appartement komt. In het appartement allereerst de hal met de toegang tot de technische ruimte (opstelplaats witgoed, warmtepomp en de wtw-installatie), ook vanuit de hal de badkamer en de twee slaapkamers, evenals het toilet. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer, zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamer zijn voorzien van een flinke raampartij met een frans balkon, vanuit de woonkamer betreedt u uiteindelijk via de openslaande deuren het op het westen gelegen royale balkon.

*bijgevoegde plattegrond is gespiegeld.

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartement
- Inclusief eigen parkeerplaats!
- Naar eigen wens in te vullen, diverse wijzigingen mogelijk
- Unieke woonomgeving in de Veerhaven aan het Haringvliet
- Hoge isolatiewaarde, bouw volgens de laatste bouwnorm
- Geen overdrachtsbelasting, alleen kosten voor notaris

Bekijk op kaart

Stationsplein 132, Hellevoetsluis

Contact opnemen