Stationsplein 126, Hellevoetsluis

€465.000 k.k.

Stationsplein 126, Hellevoetsluis
Stationsplein 126, Hellevoetsluis
Stationsplein 126, Hellevoetsluis

Kenmerken

  • Koopsom €465.000 k.k.
  • Bouwjaar 2024
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 297 m³
  • Woonoppervlakte 85 m²
  • Aanvaarding in overleg

C48 Veerhaven.

Binnen nieuwbouwproject Veerhaven mogen wij u dit ruime appartement aanbieden. De Veerhaven is een uniek nieuwbouwproject in Hellevoetsluis, de bouw is afgelopen voorjaar gestart. De appartementen voldoen aan hoge eisen qua energiezuinigheid, hierbij kunt u denken aan een extra hoge isolatiewaarde, maar ook technische aspecten zoals een warmtepomp en bijbehorende vloerverwarming die zorgen voor een comfortabele woning.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers op de leefverdieping en een ruim bemeten leefkeuken met aangrenzend de tuin, uitkijkend richting de Koopvaardijhaven. Bij aankoop heeft u nog een vrije keuze qua sanitair en keuken, in de koop is standaard sanitair inbegrepen, in overleg met de meerwerkbegeleiding van de aannemer kunt u nog eigen keuzes maken. Voor de keuken is keukencentrum Tieleman geselecteerd als voorkeursleverancier, wanneer u de keuken hier besteld dan kan deze al voor de oplevering geplaatst worden. Kiest u voor een andere leverancier dan kan er pas na de oplevering geleverd worden, de aannemer verzorgd wel voor de aansluitingen.

Omschrijving
Via de hoofdentree betreedt u het appartementencomplex, u komt via de lift of het trappenhuis op de eerste verdieping vanwaar u middels de inpandige hal bij het appartement komt. In het appartement allereerst de hal met de toegang tot de technische ruimte (opstelplaats witgoed, warmtepomp en de wtw-installatie), ook vanuit de hal de badkamer en de twee slaapkamers, evenals het gastentoilet. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer, zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamer zijn voorzien van een flinke raampartij met een frans balkon en dubbele deuren. Vanuit deze ruimten heeft u een enerverend uitzicht richting de vuurtoren en daarachter het Haringvliet. De trap naar de leefkeuken (op de begane grond) is in de woonkamer gesitueerd.

Op de begane grond is de keuken nu gepland (de keuken van uw wens kan tijdens de bouw geplaatst worden als deze keuken bij keukencentrum Tieleman besteld wordt), hier heeft u middels de tuindeur directe toegang tot de buitenruimte. De tuin wordt aangelegd opgeleverd, door de hoogteverschillen en beplanting in het plangebied zijn de zichtlijnen vanaf de kade richting uw tuin zeer beperkt.

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartement
- Inclusief eigen parkeerplaats!
- Naar eigen wens in te vullen, diverse wijzigingen mogelijk
- Unieke woonomgeving in de Veerhaven aan het Haringvliet
- Hoge isolatiewaarde, bouw volgens de laatste bouwnorm
- Geen overdrachtsbelasting, alleen kosten voor notaris

Bekijk op kaart

Stationsplein 126, Hellevoetsluis

Contact opnemen