Snelliussingel 190, Schiedam

verkocht onder voorbehoud

Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam
Snelliussingel 190, Schiedam

Kenmerken

  • Status verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar 2023
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 247 m³
  • Woonoppervlakte 95 m²
  • Aanvaarding per datum

Buitenkans! Gloednieuw en zeer duurzaam penthouse te koop op een toplocatie in Schiedam, op loopafstand van het centrum en het treinstation.

Op een markante locatie aan de Snelliussingel in Schiedam wordt een gloednieuw en duurzaam appartementengebouw gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 18 appartementen waaronder een aantal kleinere appartementen van net onder de 50 vierkante meter tot aan dit unieke penthouse van 95 vierkante meter (met dakterras van ca. 39 vierkante meter). Bij deze ontwikkeling is gezocht naar een goede balans tussen de stedelijke structuur en passend aanbod op deze centrale locatie.

Dit topappartement bevindt zich als enige appartement op de vijfde en hoogste verdieping, en heeft een woonoppervlakte van ca 95 m2 met daarbij een geweldig dakterras van ca 39 m2, waar u de middag- én avondzon heeft (noordwest/zuidwest). Het appartementengebouw wordt zeer duurzaam: U krijgt 8 zonnepanelen en het appartement zal volledig worden voorzien van vloerverwarming en een lucht-warmtepompinstallatie voor de verwarming en warm water.

Omschrijving
Entree (alleen door u middels de lift te bereiken), binnenkomst in de ruime living (45 m2) met grote raampartijen. De ruimte met de keukenaansluitingen aan uw linkerhand, ideaal om een geweldige open keuken met kookeiland te creëren! Vervolgens betreedt u via het royale leefgedeelte middels de schuifpui het zeer ruimte dakterras. Via de doorloop richting de andere zijde van dit topappartement treft u aan uw linkerhand de technische ruimte, twee slaapkamers (resp. 17 en 11 m2) en vervolgens de badkamer en separaat het toilet.

Bij het appartement wordt een ruime berging (5m2) geleverd, daarnaast is er binnen het complex een afgesloten gezamenlijke stalling voor uw (elektrische) fiets.

De bouw is inmiddels gestart en de fundering is gereed, de indicatie voor de oplevering is begin 2024. Het is echter zeker nog mogelijk om in overleg met de aannemer dit unieke penthouse verder te personaliseren.

Bijzonderheden
- Nieuw te bouwen topappartement
- Volledig gasloos en nagenoeg energieneutraal
- Het penthouse wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk (nog wel te personaliseren)
- Zeer royaal dakterras
- Indicatie oplevering: begin 2024
- Bij de oplevering van het appartementencomplex zal er een VVE opgestart worden, met nog te bepalen maandelijkse kosten en gezamenlijke verzekering
- Verdere details zijn ook te vinden op de website van dit project: www.snelliussingel.nl

Bekijk op kaart

Snelliussingel 190, Schiedam