Snelliussingel 162, Schiedam

€337.000 v.o.n.

Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam
Snelliussingel 162, Schiedam

Kenmerken

  • Koopsom €337.000 v.o.n.
  • Bouwjaar 2022
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 195 m³
  • Woonoppervlakte 65 m²
  • Aanvaarding in overleg

De ontwikkeling van project Snelliussingel bestaat uit 18 appartementen in diverse segmenten, waaronder een aantal kleinere appartementen van net onder de 50 m2 tot aan een uniek penthouse van 95 m2 (met dakterras van circa 39 m2). Bij deze ontwikkeling is gezocht naar een goede balans tussen de stedelijke structuur en passend aanbod op deze centrale locatie.

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

De locatie aan de Snelliussingel is perfect, op loopafstand van het centrum van Schiedam, het treinstation (Schiedam Centrum), de metro en de uitvalsweg A20. In de nabije omgeving.

Op dit moment zijn de gemeentelijke procedures afgerond, doordat de omgevingsvergunning al definitief afgegeven is kan er na het verkoopproces al spoedig met de bouw gestart worden.

Het complex wordt volgens de laatste bouwbesluiten en energetische vereisten gebouwd. Uw energielasten zullen daarmee tot een minimum worden beperkt. Door de architect is gekozen voor traditionele en moderne bouwmaterialen, er is gekozen voor een mix van materialen waarmee een onderhoudsarm complex ontstaat. Iedere woningeigenaar heeft een aantal eigen zonnepanelen en de appartementen zijn voorzien van eigen installatie voor verwarming en warm tapwater.

De appartementen worden compleet geleverd inclusief de badkamer, u kunt in het voortraject nog wel uw eigen wensen afstemmen met de badkamer leverancier.

Na aankoop komt u met de aannemer in gesprek om uw appartement verder te personaliseren.

Bij alle appartementen wordt een ruime berging geleverd, daarnaast is er binnen het complex een afgesloten gezamenlijke stalling voor uw (elektrische) fiets.

Voor uw financiële check hebben wij Vaes Finance als kantoor geselecteerd, zij zijn op de hoogte van dit nieuwbouwproject en hanteren het juiste format voor deze financiële check. De financiële check vervangt een meer bekende hypotheekverklaring, ook als u zonder hypotheek zou willen kopen is een dergelijke check gewenst.

Omschrijving
Entree middels de centrale hal op de begane grond. Middels het trappenhuis of de lift komt u op de eerste woonlaag. Dit appartement, bouwnummer 7, is ruim opgezet en vanuit de hal komt u direct in het appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de hoofdslaapkamer, de ruime living en de badkamer. De tweede slaapkamer betreedt u vanuit de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u vervolgens toegang tot een prachtig en royaal balkon van circa 11 m2.

Balkon
Zeer royaal balkon aanwezig (11 m2).

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartementen
- Verwachte start bouw: september 2022
- Appartement inclusief badkamer, lucht-warmtepomp, zonnepanelen
- Vrij op naam geleverd
- Nog enkele beschikbaar
- Zie de uitgebreide brochure voor de technische details

Bekijk op kaart

Snelliussingel 162, Schiedam

Contact opnemen