Broekweg 10D, Ouddorp

€790.000 v.o.n.

Broekweg 10D, Ouddorp
Broekweg 10D, Ouddorp
Broekweg 10D, Ouddorp
Broekweg 10D, Ouddorp
Broekweg 10D, Ouddorp
Broekweg 10D, Ouddorp

Kenmerken

  • Koopsom €790.000 v.o.n.
  • Bouwjaar 2022
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 448 m³
  • Woonoppervlakte 150 m²
  • Aanvaarding in overleg

Binnen het kleinschalige nieuwbouwproject De Pastorietuin mogen wij u dit royale topappartement aanbieden. Dit appartement is op de bovenste verdieping (derde woonlaag) van het kleinschalige complex gelegen. De ligging van dit appartement is perfect in het centrum met een op het zuidwesten gericht terras, overdekte parkeergelegenheid en een gezamenlijke tuin. Ondanks de ligging in het centrum ontstaat hiermee toch een rustige leefomgeving nabij de voorzieningen.

Omschrijving
Via de entree aan de voorzijde krijgt u toegang tot het gebouw, de lift is goed toegankelijk en centraal gesitueerd, bij het topappartement komt de lift op de eigen hal (op de woon-verdieping) uit. Middels de algemene trap komt u op de eerste verdieping, op deze eerste verdieping treft u de entreehal van het topappartement aan, hier heeft u de ruimte voor de garderobe, de meterkast en de ruime trapopgang richting uw appartement.

Dit appartement beslaat de volledige tweede verdieping (derde woonlaag), via de centrale hal heeft u achtereenvolgens toegang tot de twee ruime slaapkamers, de prachtige royale badkamer, het gastentoilet, de inpandige berging met de techniek en uiteindelijk de prachtige living. De living heeft veel lichtinval door de brede puien met openslaande terrasdeuren, in deze fase voor de start van de bouw heeft u nog veel mogelijkheden tot het toepassen van uw eigen wens en een groot deel van de indeling. Het appartement wordt inclusief sanitair geleverd, wel heeft u gelegenheid om hier nog naar eigen wens wijzigingen toe te passen, een en ander in overleg met de aannemer en de leverancier.

De appartementen worden gebouwd volgens het huidige bouwbesluit, dit betekent dat de appartementen voldoen aan de BENG (bijna energie neutrale gebouwen) eisen en dat er gasloos gebouwd wordt, verwarming en de warmwater voorzieningen worden via een warmtepomp geregeld en een aantal zonnepanelen worden in eigendom geleverd.

Het gebied rondom het complex wordt compleet opgeleverd met straatwerk en een gezamenlijke tuin, centraal op het perceel worden de bergingen en de overkapping met parkeergelegenheid voor ieder appartement gerealiseerd. Er wordt voor de appartementseigenaren een privé doorgang gerealiseerd langs de pastorie richting het centrum.

Bijzonderheden
- Nieuwbouwappartement
- Verwachte start bouw september 2022
- Royaal balkon richting het zuidwesten
- Ruim bemeten appartement met lift toegankelijk
- Eigen grond, overdekt parkeren en extra bergruimte

Bekijk op kaart

Broekweg 10D, Ouddorp

Contact opnemen