Over Hameeteman

Hameeteman Makelaardij is een jong en divers makelaarskantoor op Goeree-Overflakkee, ons kantoor is midden in het centrum van Ouddorp aan Zee gevestigd. Vanuit dit kantoor hebben we een ideale locatie om onze opdrachtgevers te bedienen. Door de toplocatie in het centrum valt ons aanbod altijd op bij het wandelende publiek.

Wij streven naar een, voor zover mogelijk, zorgeloze verkoop van de objecten van de opdrachtgevers en het zo goed mogelijk begeleiden van de kandidaten die op zoek zijn naar een object binnen ons bestand. Wij hebben een zeer breed en gevarieerd aanbod waarin u bestaande woningen treft, maar ook diverse nieuwbouwprojecten en recreatiewoningen.

Bij Hameeteman Makelaardij staat een verkoopopdracht voor heldere afspraken en geen onduidelijkheid achteraf, daarbij bedienen wij alleen de belangen van de verkoper, maar uiteraard begeleiden wij de koper wel tot aan de aankoop en bij de afhandeling na de aankoop van een onroerende zaak.

Met deze website willen we u een beeld geven van de door ons aangeboden objecten met de mogelijkheid om op zoekwoord, locatie en ligging te zoeken, uiteraard is goed te selecteren op woningtype en prijscategorie. Daarnaast zijn er knoppen waaronder u omschrijvingen vind van ons aanbod in de Stille Verkoop, de zoekopdrachten, ons netwerk en de Hameeteman Makelaardij WoningMatch App, een uniek systeem om de beste koppelingen voor woningzoekers te maken.

 

  • Verkopen zonder zorgen!

    Verkoop van uw woning via ons kantoor gaat volgens het principe verkopen zonder zorgen, wij staan ervoor het volledige verkoopproces uit handen te nemen. Uiteraard wel in nou overleg met u, maar uiteindelijk wel met als hoofddoel om voor u het beste resultaat te behalen!

  • Sleutel tot (verkoop)succes

    Bij Hameeteman Makelaardij staan wij voor heldere afspraken en geen onduidelijke kosten bij het verkooptraject, afspraak is afspraak en het belang van u als opdrachtgever staat voor op. Achter de schermen bieden wij de deskundigheid en kennis om u goed te kunnen adviseren en zo tot een gewenst resultaat te komen.

  • Altijd een interessant aanbod

    Het is ons streven om met regelmaat nieuwe interessante woningen aan te bieden, hierdoor treft u steeds iets nieuws op onze site. Naast het zichtbare aanbod hebben wij regelmatig objecten in de stille verkoop, de omschrijvingen kunt u vinden onder de button stille verkoop, daarnaast kunt u uiteraard een bericht sturen of contact opnemen om uw woonwensen of vragen kenbaar te maken.

0187 68 44 07

Netwerk

Hameeteman Makelaardij is een nieuw makelaarskantoor op de kop van Goeree-Overflakkee, het kantoor is gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Ouddorp. Vanuit deze locatie kunnen wij u altijd van dienst zijn op vastgoed gebied.

maatschappelijke sponsoring

ondernemersvereniging

zakelijke connectie