€ 790.000

Middelharnis

Simon Stevinweg 26 28

Overdracht
Aangeboden sinds 17-08-2016
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 790.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Betreft : Een royale vrijstaande bedrijfswoning en ca. 500m2 bedrijfsruimte, bestaande uit een werkplaats, showroom, kantoor en kantine, tevens ca. 100m2 zolder. Beide gelegen op een totaal perceel van 2550 m2 eigen grond aan de zuidrand van het bedrijventerrein Oostplaat te Middelharnis. 
Ligging enbereikbaarheid Bedrijventerrein Oostplaat ligt aan de oostzijde van Middelharnis, Middelharnis ligt centraal op Goeree-Overflakkee en is dan ook de grootste kern van het voormalige eiland. Via de verbindingswegen N59 en N57 bereikt u de hoofdwegen A15 en A29, hierdoor zijn de stedelijke gebieden rond Rotterdam en Antwerpen eenvoudig te bereiken. 
Bestemming : De aangeboden objecten vallen binnen het huidige bestemmingsplan Bedrijventerreinen Oostplaat. 
Indeling : Bedrijfsruimte:Aan de voorzijde is de showroom gesitueerd, ca. 15 x 8 meter, de kantoorruimte en de kantine zijn aan de zijkant van de showroom gesitueerd. Via de showroom is er toegang tot de ruime bedrijfsruimte ca. 20 x 17 meter. De trapopgang is in de bedrijfsruimte gesitueerd. Op de verdieping treft u een ruime zolderruimte aan, hier is een extra pantry en een sanitaire voorziening. Eventueel zijn hier extra kantoren te realiseren. De totale hal is volledig geïsoleerd en bij de koop worden 32 zonnepanelen aangeboden.

 

Woonhuis:

De in 2006 gebouwde woning heeft de volgende indeling:

Entree, ruime centrale hal, met de meterkast, de toiletruimte, de toegang tot de slaapkamer, de trapopgang en de entree tot de living. De ruime living is perfect afgewerkt en volledig op de ruime tuin gericht, door de diverse dubbele tuindeuren heeft u direct toegang tot de zeer gunstig gelegen achtertuin. In de woonkamer is een gesloten haard aanwezig. Aan de andere zijde van de living treft u de luxe leefkeuken aan. Deze keuken is van alle gemak en van veel luxe inbouwapparatuur voorzien. Er is via een tussenhal toegang tot de inpandige garage. De garage is luxe afgewerkt met o.a. een tegelvloer en hier treft u de opstelplaats voor het witgoed.

De hoofdslaapkamer is op de begane grond gesitueerd, deze ruim bemeten kamer is voorzien van een schuifkastenwand. De luxe badkamer grenst aan de hoofdslaapkamer, de badkamer beschikt over een ligbad, een inloopdouche een toilet en een wastafelmeubel. De volledige ruimte is tot aan het plafond betegeld.

 

Op de verdieping heeft u vanaf de vide toegang tot de drie ruime slaapkamers, temidden van de slaapkamers is een ruime berging aanwezig, in deze berging zijn alle aansluitingen voor een eventuele extra badkamer voorbereid, hier kunt u dus naar eigen smaak de gewenste badkamer creëren. In de vijfde kamer/ruimte is de opstelplaats van de cv installatie.

De tuin rondom de woning is keurig aangelegd met een gazon, diverse beplanting een L-vormige vijver en een halfopen terrasoverkapping met de mogelijkheden voor een buitenkeuken.

 

Opleveringsniveau : In huidige staat, eventueel overleg mogelijk. 
Koopsom  : Vraagprijs € 790.000,00 kosten koper exclusief btw. 
Oplevering : Oplevering in nader overleg. 
Huur : In combinatie met een te sluiten koopovereenkomst is tijdelijke huur mogelijk, huurprijs en huurvoorwaarden in overleg. 
Voorbehoud : Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de opdrachtgever.
Algemeen : De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorgsamengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van

Splunter Bedrijfshuisvesting b.v. en Hameeteman Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag

worden beschouwd.

Inlichtingen : Van Splunter Bedrijfshuisvesting B.V.Westplein 7

3016 BM Rotterdam

Telefoon         : 010 – 436 7666

Fax                  : 010 – 436 6615

Email              : info@vansplunter-bhv.nl

Internet           : www.vansplunter-bhv.nl

 

Collegiaal met:

Hameeteman Bedrijfshuisvesting

Weststraat 31

Postbus 99

3253 ZH Ouddorp

Telefoon         : 0187-684407

Email              : jeroen@hameetemanmakelaardij.nl

Internet           : www.hameetemanbhv.nl

Kenmerken Overig
Type objectBedrijfsaanbod
WoningtypeBedrijfspand

Locatie van object Bekijk in google maps

Reageer op dit object Stuur een mail vanuit uw emailprogramma