€ 125.000

Ouddorp

Oude Nieuwlandseweg 11 50

Overdracht
Aangeboden sinds 2017-02-08
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 125.000 k.k.

Omschrijving

Op het nabij het strand gelegen recreatieterrein Het Oude Nieuwland, mogen wij u deze vergrote stenen bungalow aanbieden. De woning ligt aan de rand van het park, maar toch nabij de hoofdingang, waardoor u zowel rust als een korte afstand tot het strand en de voorzieningen heeft. De woning is in 1997 uitgebouwd en er zijn in sinds 2007 nog een aantal zaken verbeterd vernieuwd. Het perceel is volledig met groen omsloten en er is dan ook veel privacy.

Entree, hal met de meterkast en de garderobe, vervolgens treft u de doucheruimte aan. Vanuit de hal is er achtereenvolgens toegang tot de eerste slaapkamer, de separate toiletruimte, de tweede slaapkamer en de derde (ouder)slaapkamer. Uiteindelijk komt u in de ruime en lichte living, met aan de voorzijde de in een rechte opstelling geplaatste keuken, de brede op het terras gerichte schuifpui draagt mede bij aan het open karakter van deze degelijk verbeterde recreatiewoning.

De vloer is voorzien van plavuizen en de woning is goed geïsoleerd, de allesbrander zorgt voor de verwarming in de wintermaanden.

De tuin rondom de woning is aangelegd met diverse bestrating, gazon en beplanting, door de haag is er aan de parkzijde veel privacy, aan de achterzijde (noordzijde) staat veel volwassen begroeiing met de bijbehorende beschutting, in de tuin is verder een flinke onderhoudsarme tuinberging geplaatst.

– Gunstige locatie binnen Ouddorp, maar ook op het park;

– Op erfpacht perceel gelegen (langdurig zeker contract) neem contact op voor een toelichting;

– Drie slaapkamers, zeer ruime woonkamer;

– Vraagprijs, oplevering in overleg.

Kenmerken Overig
Type objectKoopwoning, Recreatiewoning
WoningtypeBungalow
Bouwjaar1980
Inhoud198 m³
Woonoppervlakte68 m²
Perceeloppervlakte221 m²
Aantal kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie van object Bekijk in google maps

Reageer op dit object Stuur een mail vanuit uw emailprogramma