€ 340.000

Ouddorp

Kerkhoek 1

Overdracht
Aangeboden sinds 2017-11-04
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Vaste prijs € 340.000 v.o.n.

Omschrijving

ONDER OPTIE

Aan de Kerkhoek in Ouddorp wordt in 2018 een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd.

Het project omvat een vijftal woningen 2-onder-1 kap en een 3-onder-1 kap.

Na de reeds verstreken inschrijfperiode zijn er twee woningen onder optie.

– Bouwnummer 1 onder optie

– Bouwnummer 2 onder optie

– Bouwnummer 3 onder optie

– Bouwnummer 4 onder optie

– Bouwnummer 5 Beschikbaar € 359.000,00 v.o.n.

Bouwnummer 1 wordt u aangeboden met een leefprogramma op de begane grond, gezien de ruimte op de verdieping is er ook een optie mogelijk waarmee de woning een zeer ruime gezinswoning wordt. De woning is gelegen op een ruim perceel eigen grond en door de parellelweg ten aanzien van de Kerkhoek blijft het bestaande groen bestaan en ontstaat er ook een autoluwe plaats.

Indeling

Entree, hal met de garderobe, de meterkast, het toilet en de trapopgang, vanuit de hal is er toegang tot de living. Aan de achterzijde van de woning is de keukenruimte gepland zodat er een ruime woonkamer aan de voorzijde blijft bestaan. Tevens zijn de ruime badkamer en flinke slaapkamer op de begane grond gepland.

De verdieping wordt bij de standaard aangeboden versie vrij gehouden, er zijn in overleg wel diverse opties mogelijk, zoals extra slaapkamers, een extra badkamer, of wat uw zich maar mag wensen.

Om de woning bruikbaar te maken voor gezinnen wordt er ook optie geboden waarmee de begane grond vooral uit living bestaat, de keuken kan dan juist aan de voorzijde gesitueerd worden. Op de verdieping worden dan drie ruime slaapkamers gerealiseerd en een badkamer, met deze optie wordt er ook een zolderverdieping (beloopbare bergzolder) gecreëerd.

De complete technische omschrijving en tekeningen zijn digitaal beschikbaar, u kunt hiervoor een bericht sturen via de site of naar info@hameetemanmakelaardij.nl.

Kenmerken Overig
Type objectKoopwoning, NieuwbouwwoningGarage
Bouwjaar2018
Inhoud444 m³
Woonoppervlakte121 m²
Perceeloppervlakte327 m²
Aantal kamers3 (1 slaapkamers)

Locatie van object Bekijk in google maps

Reageer op dit object Stuur een mail vanuit uw emailprogramma