€ 695

Oude-Tonge

Nieuwstraat 12 - 14 - 16

Overdracht
Aangeboden sinds 18-06-2015
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 695 per maand

Omschrijving

TE HUUR
Betreft : Nabij de oude dorpskern in een nette straat gelegen jong bouwblok met op de begane grond 3 erg leuke winkelunits te huur. De units meten circa 4.75×12.65m, incl. een pantry/toiletgroep. Aan de achterzijde is een tweede ingang, gelegen aan de parkeerplaats. De units beschikken over een systeemplafond en centrale verwarming.
Ligging enbereikbaarheid : Gelegen aan de N216, de directe verbindingsweg naar de N59 en de A29.
Oppervlakte : Totale bedrijfsruimte ca. 180 m2, in units vanaf 54 m2.
Opleveringsniveau : Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen. 
Huurprijs : € 695,00 per unit, bij huur van 2 of 3 units huurprijs in overleg; Bedragen zijn per maand/ exclusief BTW en servicekosten.
Voorschot servicekosten  : Nader te bepalen.
Huurbetaling : De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg).
Huuringangsdatum : In overleg beschikbaar.
Huurtermijn : 5 jaar met een optieperiode van 5 jaar. Andere termijnen in overleg bespreekbaar. 
Huurovereenkomst : De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conformhet model dat door de Raad van Onroerende Zaken metbijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2003
Huurprijsherziening : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basisvan de wijziging van het maandindexcijfer volgens deconsumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalenbeneden de laatst geldende huurprijs.
Huurgarantie : Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden, inclusief servicekosten en BTW.
Omzetbelasting : Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur.Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuurvoldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compen­satie van degevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opterenvoor BTW-belaste huur. 
Voorbehoud : Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de opdrachtgever.
Algemeen : De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorgsamengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door VanSplunter Bedrijfshuisvesting b.v. geen aansprakelijkheid wordenaanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig rechtworden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat dezeinformatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag

worden beschouwd.

 

Inlichtingen : Hameeteman MakelaardijWeststraat 313253 AR OuddorpTelefoon: 0187 684407Email: info@hameetemanmakelaardij.nlInternet: www.hameetemanmakelaardij.nl

 

 

Van Splunter Bedrijfshuisvesting B.V.

Westplein 7

3016 BM Rotterdam

Telefoon          : 010 – 436 7666

Fax                  : 010 – 436 6615

Email               : info@vansplunter-bhv.nl

Internet           : www.vansplunter-bhv.nl

 

Kenmerken Overig
Type objectBedrijfsaanbod

Locatie van object Bekijk in google maps

Reageer op dit object Stuur een mail vanuit uw emailprogramma