€ 100

Stellendam

Korteweg

Overdracht
Aangeboden sinds 29-10-2014
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Vraagprijs € 100 k.k.

Omschrijving

TE KOOP:

Betreft: perceel van 3191m2 met de bestemming bedrijvigheid en een bebouwingspercentage van 75% volgens de bestemmingsregels zoals beschreven in het bestemmingsplan Dorpsgebied Stellendam en Havenhoofd 2011.

Ligging en bereikbaarheid: het bedrijventerrein Korteweg is het meest recent gecreërde bedrijventerrein op de kop van Goeree-Overflakkee, het bedrijventerrein grenst aan de N57 en er zijn diverse uitvalswegen naar deze hoofdweg.

Opleveringsniveau: in huidige staat.

Vraagprijs: € 100,– k.k. per m2.

Kosten Koper: alle kosten, alsmede de verschuldigde overdrachtsbelasting, verband houdende met de door de notaris op te stellen (voorlopige) koopovereenkomst en de akte van levering van het verkochte zijn voor rekening van koper. Het eventuele voordeel overdrachtbelasting komt geheel ten goede aan verkoper.

Kadastrale gegevens: gemeente Stellendam, sectie G, nummer 579. Grootte 31 are 91 centiare gedeeltelijk.

Bestemming: bedrijvigheid.

Voorbehoud: alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de opdrachtgever.

Algemeen: de informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Splunter Bedrijfshuisvesting b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken Overig
Type objectBedrijfsaanbod
WoningtypeKavel
Perceeloppervlakte3191 m²

Locatie van object Bekijk in google maps

Reageer op dit object Stuur een mail vanuit uw emailprogramma